Welcome to the 2GNT Forum! Interested In Advertising with 2GNT?
Home | Site Background| Info&Specs| Mods & Tech Info | CAPS | Part Reviews | Donate | 2GNT Stickers |
Login Search Read new Post New Message Guest options 4 Users in Chat
Top 2GNT Technical Performance/Engine Engine Management Systems & Controllers
Choose classic view | Collapse topics | View in linear mode | Listing topics: all available topics

Topic Author Last updated date Replies Views Rating
99 eclipse gs keeps frying computers [View all]dcb18Mar-12-11 08:58 PM0879 ---
Help with shift light and launch control circuit [View all]freakingbori617Mar-10-11 10:32 AM
by freakingbori617
83063 ---
Replies to this topic:
RE: Help with shift light and launch control circuit, VelocitaPaola, Mar-09-11 10:01 PM, #1
RE: Help with shift light and launch control circuit, freakingbori617, Mar-10-11 08:08 AM, #2
      RE: Help with shift light and launch control circuit, VelocitaPaola, Mar-10-11 08:21 AM, #3
           RE: Help with shift light and launch control circuit, freakingbori617, Mar-10-11 10:15 AM, #4
                RE: Help with shift light and launch control circuit, VelocitaPaola, Mar-10-11 10:26 AM, #5
                     RE: Help with shift light and launch control circuit, freakingbori617, Mar-10-11 10:28 AM, #6
                          RE: Help with shift light and launch control circuit, VelocitaPaola, Mar-10-11 10:29 AM, #7
                               RE: Help with shift light and launch control circuit, freakingbori617, Mar-10-11 10:32 AM, #8
Any MS tech-savy people in the state of WA? [View all]kevoxMar-10-11 12:13 AM
by kevox
71321 ---
Replies to this topic:
RE: Any MS tech-savy people in the state of WA?, Moderatorbullettdsm, Jan-15-11 02:47 PM, #1
RE: Any MS tech-savy people in the state of WA?, ModeratorCorbin, Jan-16-11 02:29 PM, #2
RE: Any MS tech-savy people in the state of WA?, kevox, Jan-17-11 07:49 AM, #3
      RE: Any MS tech-savy people in the state of WA?, Teamdougie2, Jan-18-11 12:43 PM, #4
           RE: Any MS tech-savy people in the state of WA?, kevox, Jan-18-11 04:24 PM, #5
                RE: Any MS tech-savy people in the state of WA?, xceler8, Mar-07-11 10:42 AM, #6
                     RE: Any MS tech-savy people in the state of WA?, kevox, Mar-10-11 12:13 AM, #7
What software do you recommend? [View all]bnissonFeb-27-11 09:37 AM
by bnisson
41124 ---
Replies to this topic:
RE: What software do you recommend?, AdministratorCODE4, Feb-27-11 09:15 AM, #1
RE: What software do you recommend?, bnisson, Feb-27-11 09:25 AM, #2
      RE: What software do you recommend?, AdministratorCODE4, Feb-27-11 09:27 AM, #3
           RE: What software do you recommend?, bnisson, Feb-27-11 09:37 AM, #4
IAC wiring [View all]Vendorreborn750Feb-20-11 08:48 PM
by reborn750
21186 ---
Replies to this topic:
RE: IAC wiring, AdministratorCODE4, Feb-20-11 06:54 PM, #1
RE: IAC wiring, Vendorreborn750, Feb-20-11 08:43 PM, #2
Tuning problems, running like $hI# [View all]Vendorreborn750Feb-20-11 12:48 PM
by CODE4
212047 ---
Replies to this topic:
RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-19-11 03:24 PM, #1
RE: Tuning problems, running like $hI#, Vendorreborn750, Feb-19-11 06:57 PM, #2
      RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-19-11 07:02 PM, #3
           RE: Tuning problems, running like $hI#, Vendorreborn750, Feb-19-11 07:22 PM, #4
                RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-19-11 07:24 PM, #5
                     RE: Tuning problems, running like $hI#, Vendorreborn750, Feb-19-11 07:34 PM, #6
                          RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-19-11 07:35 PM, #7
                               RE: Tuning problems, running like $hI#, Vendorreborn750, Feb-19-11 07:47 PM, #8
                                    RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-19-11 07:48 PM, #9
                                         RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-19-11 08:12 PM, #10
                                              RE: Tuning problems, running like $hI#, Vendorreborn750, Feb-19-11 09:07 PM, #11
                                                   RE: Tuning problems, running like $hI#, Vendorreborn750, Feb-19-11 10:17 PM, #12
                                                        RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-20-11 06:00 AM, #13
                                                             RE: Tuning problems, running like $hI#, Vendorreborn750, Feb-20-11 12:03 PM, #14
                                                                  RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-20-11 12:08 PM, #15
                                                                       RE: Tuning problems, running like $hI#, Vendorreborn750, Feb-20-11 12:25 PM, #16
                                                                            RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-20-11 12:27 PM, #17
                                                                                 RE: Tuning problems, running like $hI#, Vendorreborn750, Feb-20-11 12:32 PM, #18
                                                                                      RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-20-11 12:35 PM, #19
                                                                                           RE: Tuning problems, running like $hI#, Vendorreborn750, Feb-20-11 12:45 PM, #20
                                                                                                RE: Tuning problems, running like $hI#, AdministratorCODE4, Feb-20-11 12:48 PM, #21
pigtail id? [View all]2point4Feb-19-11 06:58 AM
by CODE4
91883 ---
Replies to this topic:
RE: pigtail id?, AdministratorCODE4, Feb-09-11 03:32 AM, #1
RE: pigtail id?, Moderatorbullettdsm, Feb-10-11 12:50 PM, #2
      RE: pigtail id?, 2point4, Feb-15-11 11:08 AM, #3
           RE: pigtail id?, AdministratorCODE4, Feb-15-11 11:13 AM, #4
                RE: pigtail id?, 420agreenvilleSC, Feb-15-11 02:03 PM, #5
                     RE: pigtail id?, 2point4, Feb-15-11 08:01 PM, #6
                          RE: pigtail id?, 420agreenvilleSC, Feb-16-11 10:12 AM, #7
                               RE: pigtail id?, 2point4, Feb-18-11 09:36 PM, #8
                                    RE: pigtail id?, AdministratorCODE4, Feb-19-11 06:58 AM, #9
Replaced o2 bank 1. now running too lean? p0171 [View all]ryan95eclipseFeb-01-11 06:20 PM
by grain
71141 ---
Replies to this topic:
RE: Replaced o2 bank 1. now running too lean? p0171, 420agreenvilleSC, Jan-24-11 01:41 PM, #1
RE: Replaced o2 bank 1. now running too lean? p0171, ryan95eclipse, Jan-24-11 02:10 PM, #2
      RE: Replaced o2 bank 1. now running too lean? p0171, 420agreenvilleSC, Jan-24-11 10:10 PM, #3
           RE: Replaced o2 bank 1. now running too lean? p0171, ryan95eclipse, Jan-25-11 05:42 PM, #4
                RE: Replaced o2 bank 1. now running too lean? p0171, VelocitaPaola, Jan-25-11 11:31 PM, #5
                     RE: Replaced o2 bank 1. now running too lean? p0171, ryan95eclipse, Jan-26-11 05:32 PM, #6
                          RE: Replaced o2 bank 1. now running too lean? p0171, grain, Feb-01-11 06:20 PM, #7
420a camshafts and ... [View all]bled656Jan-23-11 12:04 AM
by 420agreenvilleSC
41348 ---
Replies to this topic:
RE: 420a camshafts and ..., Moderatorteklein, Jan-20-11 11:37 AM, #1
RE: 420a camshafts and ..., 420agreenvilleSC, Jan-20-11 05:25 PM, #2
RE: 420a camshafts and ..., bled656, Jan-22-11 12:12 PM, #3
      RE: 420a camshafts and ..., 420agreenvilleSC, Jan-23-11 12:03 AM, #4
Anyone have a MS2Extra Sequential MSQ? [View all]ModeratorCorbinJan-22-11 09:42 PM
by streetlightning
1972 ---
Replies to this topic:
RE: Anyone have a MS2Extra Sequential MSQ?, streetlightning, Jan-22-11 09:41 PM, #1
starting on tuning megasquirt, got questions [View all]Vendorreborn750Jan-16-11 06:33 PM
by reborn750
2890 ---
Replies to this topic:
RE: starting on tuning megasquirt, got questions, streetlightning, Jan-07-11 02:19 PM, #1
RE: starting on tuning megasquirt, got questions, Vendorreborn750, Jan-16-11 06:33 PM, #2
95-99 Neon ECU's [View all]PsychOJan-07-11 04:12 PM
by PsychO
41280 ---
Replies to this topic:
RE: 95-99 Neon ECU's, Moderatorteklein, Dec-30-10 02:50 PM, #1
RE: 95-99 Neon ECU's, PsychO, Dec-30-10 03:14 PM, #2
      RE: 95-99 Neon ECU's, VelocitaPaola, Jan-04-11 02:22 AM, #3
           RE: 95-99 Neon ECU's, PsychO, Jan-07-11 04:12 PM, #4
cam sensor pinout/wiring [View all]streetlightningJan-05-11 11:38 AM
by streetlightning
41275 ---
Replies to this topic:
RE: cam sensor pinout/wiring, AdministratorCODE4, Jan-05-11 11:25 AM, #1
RE: cam sensor pinout/wiring, streetlightning, Jan-05-11 11:34 AM, #2
      RE: cam sensor pinout/wiring, AdministratorCODE4, Jan-05-11 11:36 AM, #3
           RE: cam sensor pinout/wiring, streetlightning, Jan-05-11 11:38 AM, #4
wiring megasquirt to ign switch and starter wiring [View all]Vendorreborn750Jan-04-11 05:12 PM
by VelocitaPaola
51150 ---
Replies to this topic:
RE: wiring megasquirt to ign switch and starter wiring, Vendorreborn750, Jan-03-11 08:31 PM, #1
RE: wiring megasquirt to ign switch and starter wiring, VelocitaPaola, Jan-04-11 02:24 AM, #2
      RE: wiring megasquirt to ign switch and starter wiring, streetlightning, Jan-04-11 11:32 AM, #3
           RE: wiring megasquirt to ign switch and starter wiring, Vendorreborn750, Jan-04-11 01:25 PM, #4
                RE: wiring megasquirt to ign switch and starter wiring, VelocitaPaola, Jan-04-11 05:12 PM, #5
standalone megasquirt wiring??? [View all]Vendorreborn750Jan-04-11 01:26 PM
by reborn750
111673 ---
Replies to this topic:
RE: standalone megasquirt wiring???, AdministratorCODE4, Dec-05-10 08:52 PM, #1
RE: standalone megasquirt wiring???, Vendorreborn750, Dec-06-10 08:51 PM, #2
      RE: standalone megasquirt wiring???, AdministratorCODE4, Dec-07-10 06:43 PM, #3
           RE: standalone megasquirt wiring???, Vendorreborn750, Dec-10-10 01:22 PM, #4
                RE: standalone megasquirt wiring???, Slo2g, Dec-11-10 06:04 PM, #5
                     RE: standalone megasquirt wiring???, Vendorreborn750, Dec-13-10 06:23 PM, #6
                          RE: standalone megasquirt wiring???, AdministratorCODE4, Dec-13-10 06:27 PM, #7
                               RE: standalone megasquirt wiring???, Vendorreborn750, Dec-14-10 11:19 PM, #8
                                    RE: standalone megasquirt wiring???, AdministratorCODE4, Dec-15-10 09:19 AM, #9
                                    RE: standalone megasquirt wiring???, VelocitaPaola, Jan-04-11 02:18 AM, #10
                                         RE: standalone megasquirt wiring???, Vendorreborn750, Jan-04-11 01:26 PM, #11
Used my OEM fuse box for all my MSNS needs [View all]streetlightningJan-02-11 01:38 PM
by streetlightning
61147 ---
Replies to this topic:
RE: Used my OEM fuse box for all my MSNS needs , Slo2g, Jan-01-11 07:40 PM, #1
RE: Used my OEM fuse box for all my MSNS needs , streetlightning, Jan-01-11 08:48 PM, #2
      RE: Used my OEM fuse box for all my MSNS needs , Slo2g, Jan-01-11 09:48 PM, #3
           RE: Used my OEM fuse box for all my MSNS needs , streetlightning, Jan-01-11 10:18 PM, #4
                RE: Used my OEM fuse box for all my MSNS needs , Slo2g, Jan-02-11 09:09 AM, #5
                     RE: Used my OEM fuse box for all my MSNS needs , streetlightning, Jan-02-11 01:38 PM, #6
bare bones wiring [View all]Vendorreborn750Dec-20-10 06:41 AM
by CODE4
1964 ---
Replies to this topic:
RE: bare bones wiring, AdministratorCODE4, Dec-20-10 06:41 AM, #1
hahns portfueler [View all]bobby22635Dec-08-10 04:58 PM
by 420agreenvilleSC
31016 ---
Replies to this topic:
RE: hahns portfueler, bagged420a, Dec-08-10 09:54 AM, #1
RE: hahns portfueler, bobby22635, Dec-08-10 03:28 PM, #2
      RE: hahns portfueler, 420agreenvilleSC, Dec-08-10 04:58 PM, #3
MSnS warmup enrich not working [View all]SilvrEclipsDec-06-10 01:40 PM
by SilvrEclips
5981 ---
Replies to this topic:
RE: MSnS warmup enrich not working, SilvrEclips, Dec-02-10 07:48 PM, #1
RE: MSnS warmup enrich not working, AdministratorCODE4, Dec-02-10 08:52 PM, #2
      RE: MSnS warmup enrich not working, SilvrEclips, Dec-03-10 08:47 AM, #3
           RE: MSnS warmup enrich not working, AdministratorStar Turbo Talon, Dec-03-10 12:38 PM, #4
                RE: MSnS warmup enrich not working, SilvrEclips, Dec-06-10 01:40 PM, #5
megasquirt fully built 98 wont start over fueling [View all]satansedanDec-03-10 08:59 PM
by Star Turbo Talon
51105 ---
Replies to this topic:
RE: megasquirt fully built 98 wont start over fueling, Moderatorteklein, Dec-03-10 06:39 AM, #1
RE: megasquirt fully built 98 wont start over fueling, Babbz413, Dec-03-10 07:45 AM, #2
      RE: megasquirt fully built 98 wont start over fueling, streetlightning, Dec-03-10 03:49 PM, #3
           RE: megasquirt fully built 98 wont start over fueling, Slo2g, Dec-03-10 07:40 PM, #4
                RE: megasquirt fully built 98 wont start over fueling, AdministratorStar Turbo Talon, Dec-03-10 08:59 PM, #5
AEM Fic [View all]95eclipseTNov-30-10 09:40 PM
by 95eclipseT
2963 ---
Replies to this topic:
RE: AEM Fic, Global Ruler Of All ThingsDarkOne, Nov-29-10 11:21 AM, #1
RE: AEM Fic, 95eclipseT, Nov-30-10 09:40 PM, #2
ECU question [View all]KnightHawk434thNov-16-10 11:29 PM0769 ---
Megasquirt 2 idle issue 3k [View all]itsaslow95Nov-11-10 04:20 PM
by Star Turbo Talon
161840 ---
Replies to this topic:
RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, AdministratorStar Turbo Talon, Nov-01-10 07:07 PM, #1
RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, itsaslow95, Nov-02-10 06:44 AM, #2
      RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, AdministratorStar Turbo Talon, Nov-02-10 01:24 PM, #3
           RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, itsaslow95, Nov-04-10 04:20 PM, #4
                RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, AdministratorStar Turbo Talon, Nov-04-10 10:33 PM, #5
                     RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, itsaslow95, Nov-05-10 03:18 AM, #6
                          RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, itsaslow95, Nov-05-10 05:10 AM, #7
                               RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, itsaslow95, Nov-05-10 02:09 PM, #8
                                    RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, AdministratorStar Turbo Talon, Nov-08-10 06:21 PM, #9
                                         RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, itsaslow95, Nov-09-10 04:22 AM, #10
                                              RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, AdministratorCODE4, Nov-09-10 06:18 AM, #11
                                                   RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, itsaslow95, Nov-09-10 06:30 AM, #12
                                                        RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, itsaslow95, Nov-09-10 04:26 PM, #13
                                                             RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, AdministratorStar Turbo Talon, Nov-09-10 04:36 PM, #14
                                                                  RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, itsaslow95, Nov-09-10 04:55 PM, #15
                                                                       RE: Megasquirt 2 idle issue 3k, AdministratorStar Turbo Talon, Nov-11-10 04:20 PM, #16
What needs to be removed to replace the IACV? [View all]pozobytOct-21-10 09:57 PM0687 ---
Problem with my 420a turbo setup. [View all]roberto ibizaOct-07-10 09:31 PM
by streetlightning
31439 ---
Replies to this topic:
RE: Problem with my 420a turbo setup., ModeratorCorbin, Oct-07-10 10:47 AM, #1
RE: Problem with my 420a turbo setup., roberto ibiza, Oct-07-10 11:41 AM, #2
      RE: Problem with my 420a turbo setup., streetlightning, Oct-07-10 09:30 PM, #3
ms 2 voltage issue: overcharging!? [View all]streetlightningOct-04-10 08:22 PM
by streetlightning
31017 ---
Replies to this topic:
RE: ms 2 voltage issue: overcharging!?, 740 turbo brick, Oct-04-10 07:10 AM, #1
RE: ms 2 voltage issue: overcharging!?, streetlightning, Oct-04-10 02:45 PM, #2
      RE: ms 2 voltage issue: overcharging!?, streetlightning, Oct-04-10 08:22 PM, #3
034 EFI OR Split Second's AIC1? [View all]turbosruleSep-29-10 10:19 AM
by Corbin
41297 ---
Replies to this topic:
RE: 034 EFI OR Split Second's AIC1?, turbosrule, Aug-29-10 11:00 PM, #1
RE: 034 EFI OR Split Second's AIC1?, ModeratorCorbin, Aug-30-10 12:17 PM, #2
      RE: 034 EFI OR Split Second's AIC1?, turbosrule, Aug-30-10 04:29 PM, #3
           RE: 034 EFI OR Split Second's AIC1?, ModeratorCorbin, Sep-29-10 10:19 AM, #4
Anyone using LC-1 wideband without megasquirt [View all]eclipserstturboSep-26-10 09:27 AM
by eclipserstturbo
2890 ---
Replies to this topic:
RE: Anyone using LC-1 wideband without megasquirt, adamzty, Sep-25-10 02:31 PM, #1
RE: Anyone using LC-1 wideband without megasquirt, eclipserstturbo, Sep-26-10 09:27 AM, #2
Base Maps? [View all]TurbchargdSpydrSep-21-10 08:53 PM
by VelocitaPaola
31025 ---
Replies to this topic:
RE: Base Maps?, VelocitaPaola, Sep-21-10 08:13 PM, #1
RE: Base Maps?, TurbchargdSpydr, Sep-21-10 08:33 PM, #2
      RE: Base Maps?, VelocitaPaola, Sep-21-10 08:53 PM, #3
lost sync problem V2.2 Board [View all]ForceFed420aSep-17-10 06:11 PM
by ForceFed420a
1924 ---
Replies to this topic:
RE: lost sync problem V2.2 Board, ForceFed420a, Sep-17-10 06:11 PM, #1
Powered by DCForum+ Version 1.2
Copyright 1997-2003 DCScripts.com

I generated this page in 0.10148501396179 seconds, executing 43 queries.