Welcome to the 2GNT Forum! Interested In Advertising with 2GNT?
Home | Site Background| Info&Specs| Mods & Tech Info | CAPS | Part Reviews | Donate | 2GNT Stickers |
Search Printer-friendly copy 1 User in Chat
Top 2GNT Technical Interior/Exterior topic #105944
View in linear mode

Subject: "HVAC Blower" Previous topic | Next topic
John99RSSep-04-13 06:20 PM
Donating 2GNT member
1191 posts,
Click to send email to this author Click to send private message to this author Click to view this author's profile Click to add this author to your buddy list facebook
#105944, "HVAC Blower"


          

Has anyone ever had problems their HVAC blower not working sometimes? Mine went out a couple times yesterday. A/C and heat work fine, just the blower itself went out twice but is working fine now. Sucks because it's damn near 100 degrees here. Any ideas? Go ahead and put in a new blower unit? Thanks






http://www.cardomain.com/ride/3130861

  

Report This Post to Admin Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

Replies to this topic

ModeratorxcasbonxSep-05-13 06:22 AM
Donating 2GNT member
2874 posts,
Click to send email to this author Click to send private message to this author Click to view this author's profile Click to add this author to your buddy list Click to send message via AOL IM
#105945, "RE: HVAC Blower"
In response to Reply # 0




          

Mine acts weird as well. Only works when you have it on the highest setting (4th dot). It hasn't bothered me enough to look into it yet. You could probably pick up a used blower motor from Miller Import Parts (stangmurdera here on the forums) for next to nothing compared to a brand new unit.


I contributed to the Wiki.

  

Report This Post to Admin Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

    
John99RSSep-05-13 09:03 AM
Donating 2GNT member
1191 posts,
Click to send email to this author Click to send private message to this author Click to view this author's profile Click to add this author to your buddy list facebook
#105946, "RE: HVAC Blower"
In response to Reply # 1


          

Actually, A tech I know says if it only works on the highest setting it's the resistor. That part is only $20 from the dealer(MR315836). I might start from there myself.






http://www.cardomain.com/ride/3130861

  

Report This Post to Admin Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

        
SilvrEclipsSep-06-13 08:01 AM
Member since Nov 27th 2007
534 posts,
Click to send email to this author Click to send private message to this author Click to view this author's profile Click to add this author to your buddy list
#105948, "RE: HVAC Blower"
In response to Reply # 2


          

this is correct, the resistor pack for the blower is bad. Cheap and easy fix.

98 Eclipse GS Turbo
Built motor - MS2 - Holset hy35 - Zoom Stg 4 Clutch - 57.5mm TB - ARP Headstuds - Turbonetics wastegate - 3" Turbo back - FMIC - Greddy RZ BOV - Walbro 255 - 650cc Injectors - Fidanza Flywheel - Cobra calipers w/ 13" Rotors - Oil Cooler - DevilsOwn meth injection

1981 Chevy Scottsdale
1987 Nissan 300zx - Chump Car
2001 BMW 325i

  

Report This Post to Admin Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

Top 2GNT Technical Interior/Exterior topic #105944 Previous topic | Next topic
Powered by DCForum+ Version 1.2
Copyright 1997-2003 DCScripts.com

I generated this page in 0.22203707695007 seconds, executing 12 queries.