Welcome to the 2GNT Forum! Interested In Advertising with 2GNT?
Home | Site Background| Info&Specs| Mods & Tech Info | CAPS | Part Reviews | Donate | 2GNT Stickers | 2GNT Shirts and Swag
Search Printer-friendly copy Email this topic to a friend 0 Users in Chat
Top Team 2GNT Community 2GNT Site/Forum Questions topic #1356
View in linear mode

Subject: "forum issues...me?" Previous topic | Next topic
420agreenvilleSCMar-12-10 03:56 PM
Donating 2GNT member
1524 posts,
Click to send email to this author Click to send private message to this author Click to view this author's profile Click to add this author to your buddy list Click to send message via AOL IM
#1356, "forum issues...me?"
Mar-12-10 03:58 PM by 420agreenvilleSC



          

lately, i've responded to some threads. Sometimes, when I click the 'post message' button, it sends me back to the main 2gnt page (inbox, read new, etc., page). Also, sometimes when I refresh the threads under 'read new' that have been previously loaded, it sends me back to the same main page. I have always done this in the past with no problems, but recently, it's been doing this.

Just wanna make sure it's not just me. hopefully, when I select 'post message' now, it won't send me back to the main page w/out posting this...

___________________________________________



http://www.2gnt.com/quote_db.php?id=278

Outside of Corona: "That sucks, peace out..." (jamie walks away)... "Sweeet, what we doin?" -Zac
Tim's garage (prior to motor install): "Im gonna smoke real quick, that way if you fuck up I am already nicotined up" -Tim

  

Report This Post to Admin Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote

forum issues...me? [View all] , 420agreenvilleSC, Mar-12-10 03:56 PM
  RE: forum issues...me?, Star Turbo Talon, Mar-12-10 05:25 PM, #1

Top Team 2GNT Community 2GNT Site/Forum Questions topic #1356 Previous topic | Next topic
Powered by DCForum+ Version 1.2
Copyright 1997-2003 DCScripts.com

DCF+ v1.2 generated this page in 0.392163991928 seconds, executing 13 queries.